Κλιματισμός Επαγγελματικών Χώρων

Καθώς οι υψηλότερες θερμοκρασίες και τα κύματα καύσωνα σαρώνουν τη χώρα μας το καλοκαίρι, η ανάγκη για ποιοτικό κλιματισμό σε εμπορικούς χώρους είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Είτε στην απλή περίπτωση του κλιματισμού είτε στα πιο απαιτητικά και πολύπλοκα συστήματα ψύξης, οι λύσεις είναι πολλές και όλες έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα.

Είναι όμως κατάλληλα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή σας; Μπορούν να επιτύχουν το χαμηλότερο δυνατό λειτουργικό κόστος;

Η Climatechserron προσφέρει τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την παρακολούθηση και τη συντήρηση επαγγελματικών συστημάτων κλιματισμού με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης και τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου, με στόχο τη μείωση του ετήσιου λειτουργικού κόστους και την άμεση απόσβεση των επενδύσεων.

Τα έργα μας συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες στον ενεργειακό τομέα με την τεχνογνωσία των εργαζομένων της Climatechserron για τη δημιουργία συστημάτων ψύξης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις από τα μικρότερα γραφεία έως τα μεγαλύτερα βιομηχανικά κτίρια.

Επαγγελματικά εφαρμοσμένα συστήματα κλιματισμού

Multi-Split - Τα κλιματιστικά τοίχου πολλαπλών σπαστών μειώνουν το κόστος αγοράς της μονάδας.

Αυτό που τα διαφοροποιεί από τα απλά κλιματιστικά τοίχου είναι η δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών εσωτερικών μονάδων και παροχής ψυκτικού σε μία μόνο εξωτερική μονάδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μειώσουμε το κόστος αγοράς κλιματιστικών για διαφορετικά δωμάτια, να εξασφαλίσουμε την ομορφιά του χώρου και να εξοικονομήσουμε χώρο στο μπαλκόνι ή τον εξωτερικό χώρο.

Αντλίες θερμότητας - ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με εντυπωσιακή απόδοση

Οι αντλίες θερμότητας καταναλώνουν μικρή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας και παράγουν μια ποικιλία θερμικής ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ψύξη ενός χώρου και είναι εξαιρετικά αποδοτικές, με αποτέλεσμα εξοικονόμηση κόστους 60-70% σε σύγκριση με το πετρέλαιο, το υγραέριο ή το φυσικό αέριο.

Εγκατάσταση fan coil και αεραγωγών κεντρικού κλιματισμού

Τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού μπορούν να ψύξουν ή να θερμάνουν έναν χώρο χρησιμοποιώντας τοπικά στοιχεία (fan coils) ή αγωγούς ή και τα δύο. Η μονάδα fan coil τοποθετείται σε κατάλληλη θέση (συνήθως σε τοίχο ή οροφή) και πληροί τις απαιτήσεις του θερμικού φορτίου χώρου. Οι αεραγωγοί βρίσκονται εξ ολοκλήρου εντός της οροφής του δωματίου και ο αέρας αντλείται από πολλά διαφορετικά σημεία.