Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση μας “ClimatechSerron” η οποία βρίσκεται στiς Σέρρες , ιδρύθηκε το 2012 και από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλο το Νομό Σερρών.

Έχοντας εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν την σωστή μελέτη, την έγκαιρη εγκατάσταση, τη άψογη συντήρηση και την σωστή επισκευή σε παντός είδους κλιματιστικά. 

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του κλιματισμού, ο ψυκτικός,  μπορεί να σας προτείνει και να σας προμηθεύσει τα ιδανικά κλιματιστικά για το χώρο σας, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό όλες τις υπηρεσίες μας στις πιο λογικές τιμές με ποιότητα εργασίας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι πρωτίστως να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας.

Οι αξίες μας

Ομαδική δουλεία = Επιτυχία

Καταρχήν είμαστε μια ομάδα. Πιστεύουμε ότι η ομαδική εργασία είναι το μυστικό της επιτυχίας. Γι' αυτό εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας, επιβραβεύουμε την προσπάθεια και όλοι εργαζόμαστε με πάθος, αυτοπεποίθηση και ενέργεια για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό καθημερινά και να είμαστε περήφανοι για όσα πετυχαίνουμε. Στην Climatechserron είμαστε όλοι μέρος της ανάπτυξης και γιορτάζουμε μαζί κάθε επιτυχία.

Πώς μπορούν όλοι να ζήσουν μια καλύτερη ζωή;

Σκεπτόμενοι πρώτα ως άτομο και μετά ως εταιρεία, θέλουμε να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία ζωής για όλους, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους εαυτούς μας. Στην ClimatechSerron, δεν μιλάμε απλώς. Μας ενδιαφέρει πραγματικά ό,τι κάνουμε και προσφέρουμε.

Βραβεύσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.