Αρχική » Οικιακά Κλιματιστικά » Τοίχου » Hitachi R32 PERFORMANCE 12000BTU
Hitachi R32 PERFORMANCE 12000BTU ClimatechSerron
Hitachi R32 PERFORMANCE   12000BTU
Hitachi R32 PERFORMANCE   12000BTUHitachi R32 PERFORMANCE   12000BTU
Hitachi R32 PERFORMANCE 12000BTU
RAK-35RPE IN
Kωδικός HAC-000165
Τελική τιμή 1220€  ή 143.96 X 10 Δόσεις
Προσθήκη
Σύγκριση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Δειτε όλα τα προϊόντα της HITACHI
Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
Περιγραφή
Συγκριτικά Χαρακτηριστικά
Δόσεις
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

Γιατί να προτιμήσετε HITACHI Inverter Performance;

Είναι Ενεργειακά Αποδοτικά καθώς διαθέτουν υψηλούς δείκτες SEΕR & SCOP και ενεργειακή κλάση που φτάνει μέχρι και Α++ στην ψύξη και Α+++ (warm) στη θέρμανση. Εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πιο οικονομική λειτουργία. Διαθέτουν τα προηγμένα Φίλτρα WASABI Nano Titanium για καλύτερη ποιότητα του αέρα στο χώρο σας. Διαθέτουν Εβδομαδιαίο Χρονοδιακόπτη με δυνατότητα ρύθμισης μέχρι 6 προγραμμάτων ανά ημέρα, Δευτέρα ως Κυριακή.

H νέα σειρά κλιματισμού Performance συνδυάζει πρωτοποριακά τεχνολογικά στοιχεία, με μια μοντέρνα σχεδίαση.
Οι κλιματιστικές μονάδες της σειράς, κατατάσσονται σε ενεργειακές κλάσεις έως Α+++ (warm) στη θέρμανση και ενσωματώνουν την προηγμένη τεχνολογία κλιματισμού HITACHI. Εφοδιασμένη με φίλτρα Nano Titanium Wasabi καθώς και τα νέα τηλεχειριστήρια με πολλές εξαιρετικές λειτουργίες η σειρά Performance ήρθε να απαντήσει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας

  • ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ & ΚΑΘΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΣΙΔΩΝ
  • ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΣΩ HI KUMO APP
  • ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, COMPACT ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΑΘΜΗ ΘΟΡΥΒΟΥ
  • ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

WASABI Nano titanium

Εφοδιασμένα με την τεχνολογία Nano Titanium, τα φίλτρα της σειράς Inverter Performance PPA, προσφέρουν πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Αιχμαλωτίζοντας και αδρανοποιώντας βακτηρίδια, μόρια οσμών και ουσίες όπως η φορμαλδεϋδη, τα φίλτρα προσφέρουν αποσμητική δράση και αντιαλλεργική προστασία. Η προσθήκη μικρο-σωματιδίων του φυτού Wasabi, το οποίο είναι γνωστό για την κατασταλτική του ιδιότητα του ενάντια στη μούχλα και στα βακτηρίδια, ενισχύει την καθαριστική δράση των φίλτρων.

 Νέο ψυκτικό μέσο R32

 Το ψυκτικό R32 χαρακτηρίζεται από καλύτερη ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με το σημερινό R410A,χάρη στη χαμηλότερη τιμή GWP και τη μικρότερη ποσότητα ψυκτικού που υπάρχει στα κλιματιστικά, μειώνοντας δραματικά τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  Βελτιωμένη εποχική ενεργειακή απόδοση

Χάρη στη νέα τεχνολογία του ψυκτικού υγρού R32 είναι βελτιωμένοι οι εποχικοί ενεργειακοί βαθμοί απόδοσης σε Α++ (SEER) και Α+++ (SCOP)

 Νέο τεχνολογικά προηγμένο τηλεχειριστήριο 

Τα τηλεχειριστήρια της σειράς Inverter PPA, διαθέτουν διευρυμένες λειτουργίες και περισσότερη πληροφόρηση διαθέσιμη για το χρήστη τους. Στη μεγάλη LCD οθόνη τους μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως η θερμοκρασία του χώρου, η κατανάλωση ενέργειας και ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός λειτουργίας και να ρυθμίσετε λειτουργίες όπως:

ECO: Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Χαμηλώνοντας τις στροφές του συμπιεστή και αλλάζοντας θερμοκρασία, περιορίζεται η μέγιστη τιμή κατανάλωσης ρεύματος.

POWERFUL: Λειτουργία η οποία μεγιστοποιεί την απόδοση θέρμανσης/ ψύξης. Εξασφαλίζει γρηγορότερη ψύξη και θέρμανση για τα πρώτα 20 λεπτά & μετά αυτόματα επιστρέφει στις προηγούμενες ρυθμίσεις.

INFO: Με το πλήκτρο αυτό μπορείτε να δείτε σημαντικές πληροφορίες όπως

• τη θερμοκρασία του δωματίου, μέσω του θερμοστάτη που υπάρχει στο τηλεχειριστήριο

• τη μηνιαία κατανάλωση ενέργειας του κλιματιστικού σας (τρέχοντος και προηγούμενου μήνα)

• τον κωδικό σφάλματος σε περίπτωση δυσλειτουργίας, γεγονός που επιταχύνει τις εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης

CLEAN: Με το πάτημα ενός κουμπιού η μονάδα στεγνώνει εσωτερικά, εμποδίζοντας τη δημιουργία μούχλας

LEAVE HOME: Εξασφαλίστε ότι η θερμοκρασία του χώρου δεν θα πέσει κάτω από ένα όριο (περίπου 10οC), κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Για τη σειρά Performance PPA, η διάρκεια της λειτουργίας μπορεί να οριστεί μέχρι 99 ημέρες. Η λειτουργία, αυτή, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαιτέρως χρήσιμη, για παράδειγμα σε εξοχικές κατοικίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν δεν μένει κανείς εκεί.

ECO SLEEP: Ο χρονοδιακόπτης μπορεί να οριστεί για διάρκεια μέχρι 7 ώρες. Σας εξασφαλίζει άνετο ύπνο, μεταβάλλοντας ελαφρώς τη θερμοκρασία δωματίου και χαμηλώνοντας την ταχύτητα του ανεμιστήρα, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

SILENT: Ελαχιστοποιεί άμεσα το θόρυβο της εσωτερικής μονάδας, αλλάζοντας την ταχύτητα του ανεμιστήρα

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  Η οδηγία EcoDesign δημιουργήθηκε για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά τα προϊόντα στους ευρωπαϊκούς στόχους μείωσης των εκπομπών ρύπων στο περιβάλλον και στα ελάχιστα υποχρεωτικά επίπεδα απόδοσης για τη διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά.

 ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  H τεχνολογία σας εξοικονομεί χρήματα χάρη στον αισθητήρα κίνησης που αναλύει συνεχώς εάν κάποιος βρίσκεται στο δωμάτιο εάν κανείς δεν ανιχνευθεί μετά από 20 λεπτά, η ρύθμιση της θερμοκρασίας μετακινείται σε ένα βαθμό και κατά έναν άλλο βαθμό μετά από 40 λεπτά