Αρχική » Επαγγελματικά Κλιματιστικά » ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ » CARRIER ΝΤΟΥΛΑΠΑ INVERTER R32 48.000 BTU
CARRIER ΝΤΟΥΛΑΠΑ INVERTER R32 48.000 BTU ClimatechSerron
CARRIER ΝΤΟΥΛΑΠΑ INVERTER R32  48.000 BTU Προσφορά
CARRIER ΝΤΟΥΛΑΠΑ INVERTER R32 48.000 BTU
42QFD048R8S+38QUS048R8T ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΤΕΙΣ
Αρχική τιμή 2800€
Έκπτωση 4%
Τελική τιμή 2699€
Προσθήκη
Σύγκριση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Δειτε όλα τα προϊόντα της CARRIER
Παράδοση 3 έως 5 ημέρες
Περιγραφή
Συγκριτικά Χαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Carrier Inverter Ντουλάπα XPower 42QFD:

3D DC Inverter: 
Η εσωτερική μονάδα είναι εξοπλισμένη με μοτέρ ανεμιστήρα τύπου DC inverter. Η εξωτερική μονάδα διαθέτει επίσης συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρα με τεχνολογία DC inverter. Με 3 μοτέρ DC inverter, η μονάδα επιτυγχάνει τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις και ενεργειακή απόδοση.

Κίνηση περσίδων 3D: 
Η μονάδα μπορεί να διανείμει τον αέρα σε τρεις κατευθύνσεις και σε γωνία μέχρι 90 μοιρών, ώστε να προσφέρει άνεση σε κάθε σημείο του χώρου.
Λειτουργία Auto: Η μονάδα μπορεί να αλλάξει αυτόματα τη λειτουργία (θέρμανση/ψύξη) και απόδοσή της υπολογίζοντας τη διαφορά μεταξύ της εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας.
Έξυπνη οθόνη LCD: Η ενσωματωμένη οθόνη εμφανίζει όλες τις παραμέτρους λειτουργίας, καθώς και κωδικό σφάλματος σε περίπτωση δυσλειτουργίας.
 
Συμπιεστές DC- TWIN Rotary: 
Οι μονάδες από 24.000 έως 60.000 BTU είναι εξοπλισμένες με δίδυμους περιστροφικούς συμπιεστές DC, οι οποίοι συνεισφέρουν στην υψηλή απόδοση και αξιοπιστία του συστήματος. Οι δύο περιστροφικοί κύλινδροι συμπίεσης, η μεταξύ τους απόκλιση κατά 180 μοίρες και το μοτέρ DC χωρίς ψήκτρες με τον άξονα σε τέλεια ισορροπία, διασφαλίζουν μειωμένους κραδασμούς και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, ακόμη και κατά τη λειτουργία σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Υπάρχει μεγάλο εύρος ανάμεσα στην ελάχιστη και τη μέγιστη δυναμικότητα, επομένως το σύστημα είναι πάντα βελτιστοποιημένο ώστε να παρέχει μέγιστη άνεση με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα απόδοσης.
 

3D DC Inverter
Η σειρά διαθέτει συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρων τεχνολογίας DC Inverter, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Ο ψηφιακός έλεγχος της λειτουργίας γίνεται με την τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου (microprocessor) για μέγιστη διασφάλιση καλής λειτουργίας.

Προστασία από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης (168-264V)
Στην Carrier αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν από τέτοιου είδους αυξομειώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος και έτσι σχεδιάσαμε τις μονάδες μας ώστε να λειτουργούν όταν η ηλεκτρική τάση είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη από 230V. Συγκεκριμένα, οι μονάδες μπορούν να λειτουργήσουν από 168 έως 264V, παρέχοντας έτσι προστασία από αυξομειώσεις της τάσης μέσα σε αυτά τα όρια.

Λειτουργία Sleep Mode
Χαμηλή στάθμη θορύβου στα 20dB(A) και επιπλέον αυτόματη προσαρμογή της επιθυμητής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου.